Doordat 3Fiftynine bij uiteenlopende klanten op locatie komt, zien wij van dichtbij wat de behoeften en wensen zijn van contactcenters. Deze kennis en inspiratie gebruiken we voor de ontwikkeling van nieuwe innovatie oplossingen die wij weer kunnen aanbieden aan onze klanten. Bij deze oplossingen staan schaalbaarheid, flexibilteit en gebruiksgemak altijd voorop.

prose

Een (bel)script bouwen vereist specifieke technische kennis. Deze kennis is bij contactcenters doorgaans niet aanwezig en moet worden ingehuurd. Prose is een scriptdesigner die technische uitdagingen wegneemt waardoor de klant kan focussen op de inhoud van het script.

Belscripts kunnen snel worden samengesteld met behulp van drag-and-drop, waarbij Prose de verantwoordlijkheid wegneemt om te communiceren met Interaction Dailer (van Interactive Intelligence).
Lees meer over prose op proseditor.com.

planr

Snel en efficiënt afspraken inplannen in een centrale agenda. Dat is voor veel contactcenters een uitdaging, omdat meerdere medewerkers met vaak andere rechten samen in één agenda moeten werken.

planr

PLANR is een overzichtelijke planner die voorkomt dat afspraken dubbel gepland worden. Daarnaast houdt PLANR rekening met dynamische afstanden voor reistijdberekening en stemt rechten af op de agendahouder.

PLANR kan standalone gebruikt worden, maar komt in een contactcenteromgeving volledig tot zijn recht. Informatie als klantdetails, adresgegevens of afspraakinformatie wordt tijdens het gesprek automatisch weergeven.

Dit biedt de mogelijkheid de optimale afspraak in te plannen waarbij rekening gehouden wordt met onder andere reistijden. Dit voorkomt fouten, bijvoorbeeld bij het intypen van gegevens. Afspraken worden automatisch gesynchroniseerd met agenda´s op diverse mailplatformen. Zo hebben agendahouders op elk gewenst apparaat beschikking tot alle details van de afspraak.

inlink

Om de gehele customer journey goed te beheren, moeten platforms goed samenwerken volgens de standaardnormen in de contactcenter-wereld. Inlink voegt intelligente multimedia routing toe aan Verints KANA Express en state-of-the-art emailmanagement aan Genesys PureConnect.

E-mails van KANA Express worden gerouteerd in een volledig blended omgeving, waarbij competenties, prioriteiten en agentvoorkeuren meewegen in routeringsbeslissingen. De stabiele en onopvallende integratie zorgt ervoor dat klanten Inlink ook in hybride vorm kunnen toepassen.

Hierbij kan een groep gebruikers gebruik maken van de geïntegreerde oplossing, een deel maakt alleen gebruik van PureConnect-functionaliteiten en een ander deel gebruikt alleen KANA Express Service Manager.

branches

Zorgen dat actuele informatie snel toegankelijk is voor medewerkers wanneer ze er vragen over krijgen, zodat ze die vragen snel, duidelijk en foutloos kunnen beantwoorden: een uitdaging voor elke organisatie.

Branches is de tool die dit gebruiksvriendelijk faciliteert. Informatie wordt ingevoerd via een what-you-see-is-what-you get editor, en de gebruiker navigeert op een intuïtieve manier door de aangeboden informatie.

Als beheerder heb je direct in beeld wat de gebruiker te zien gaat krijgen en bepaal je zelf welke informatie wanneer beschikbaar wordt. Die informatie wordt automatisch gepresenteerd op het moment dat ze nodig is, aan al diegenen die het nodig hebben.

branches

hypertyper

Contact via verschillende kanalen, juist ook niet-telefonisch, speelt een steeds grotere rol binnen elk customer contact center. Het gebruik van kanalen zoals chat, Facebook, WhatsApp en Twitter wordt steeds groter waardoor vraag naar multitasking toeneemt. HyperTyper biedt daarvoor een overzichtelijke manier van werken: in een oogopslag zijn alle actieve contacten of kanalen zichtbaar, zonder van scherm te hoeven wisselen.

HyperTyper is een Interaction Desktop add-on die de complete chatafhandeling bij de agent vervangt met een geavanceerde chat afhandelscherm. Dit scherm is gebaseerd op een moderne interface voor contactcentergebruikers en biedt mogelijkheden om extra functionaliteit te bieden aan de klantzijde. Tegelijkertijd blijft de chatafhandeling in hybride vorm mogelijk en worden de mogelijkheden voor chat afhandeling van Interactive Intelligence uitgebreid.

Repleye

Eenvoudig en snel mails beantwoorden, volledig geïntegreerd in de software van PureConnect. Dat kan met deze toepassing. Repleye zorgt ervoor dat zowel de binnenkomende- als de uitgaande mail in één scherm overzichtelijk te zien is. Daarbij wordt de uitgaande mail weergegeven zoals de ontvanger deze binnen gaat krijgen.

Met een ingebouwde editor is de tekst van de uitgaande mail gemakkelijk te bewerken. Er zijn verschillende templates op de mail toe te passen; het beheer is eenvoudig en de vormgeving vrij in te vullen. De templates zijn automatisch toe te voegen op basis van onder andere het inkomende- of verzendmailadres, de naam van de mailbox of zoekwoorden. Ook is het mogelijk om dynamische gegevens als de naam van de agent automatisch te laden in Repleye.

repleye

Inhoudelijke reacties (PureConnect responsemanagement) zijn bovendien, net als templates voor de vormgeving, overzichtelijk weergegeven en direct toepasbaar. Kortom, een totaaloplossing voor het optimaal verwerken van mailverkeer in PureConnect.