Bezoek 18 en 19 april onze DIY store op Multichannel 2018 en ervaar hoe je snel en gemakkelijk je eigen customer service applicaties bouwt met software van 3Fiftynine Relations.


Relations by 3Fiftynine

Op 18 en 19 april staat 3Fiftynine Relations met WEM op de Multichannel 2018, hét event voor klantcontactprofessionals.

In onze DIY store laten we je graag zien hoe je snel en gemakkelijk zelf customer service applicaties bouwt met WEM-modeler. Zonder programmeurs en zonder coderen. Met WEM bouw je zelf of met onze hulp, in een handomdraai complete customer service applicaties uit de cloud:


Blueprint

Kom langs in onze DIY store!
Registreer je voor gratis toegang
tot Multichannel 2018 op 18 en 19 april
in de Fabrique in Utrecht

Kom langs in onze DIY store!
Registreer je voor gratis toegang tot Multichannel 2018 op 18 en 19 april
in de Fabrique te Utrecht

Multichannel 2018
Registreer hier

WEM is een no-code cloud-platform waarmee je in een handomdraai simpele én complexe applicaties bouwt. Zonder programmeerkennis en zonder coderen. Modelleer je processen en gebruikersschermen met WEM-modeler en test het eindresultaat terwijl je bouwt.

What you see is what you get en 100% Agile. Integreer je applicaties in een handomdraai met de backendsystemen van je organisatie of converteer je applicaties naar mobile apps, het kan allemaal met WEM!

3Fiftynine is dé partner als het aankomt op klantcontact. We zijn een groeiend team van uitsluitend experts, die stuk voor stuk in staat zijn voor iedere situatie de beste oplossing te bieden. Gezamenlijk vormen we een gedegen kennishuis met opgeteld tientallen jaren ervaring in de branche. Met succesvolle implementaties, zorgvuldige migraties en gedegen projectmanagement hebben we onze sporen verdiend. We bieden een scala aan producten die zijn ontstaan vanuit de behoeften in de markt. Want signaleren wat onze klanten willen, die behoefte omzetten in toekomstgerichte ideeën, en van daaruit een gebruiksvriendelijk product ontwerpen is onze eerste natuur.